Nieuwsbrief april 2018

Het is eindelijk lente! De zon wordt warmer, de vogels zingen, de knoppen schieten uit de grond en lammetjes huppelen in de wei. Tijd om erop uit te gaan en samen ideeën en meningen te delen.

Praat jij mee over de tolk van de toekomst onder het genot van een lekkere lunch? Heb je het klanttevredenheidsonderzoek nieuwe stijl ontvangen of wil je genieten van een prachtig interview met Maryam Abdi die voor Nobelwinnares Dr. Shirin Ebadi mocht tolken?

Plan je een zakelijke reis naar China? We geven je tips en tricks.

Geniet en laat je inspireren!

In deze nieuwsbrief:

TVcN tolk van de toekomst

Altijd al zin gehad om je mening en ideeën met en over ons te delen? Dat kan nu! Graag gaan we onder het genot van een lekkere lunch met je brainstormen over een aantal vragen die ons bezig houden. Het onderwerp? De tolk van de toekomst.

Lees verder

Tolken voor Nobelprijswinnaar dr. Shirin Ebadi

Dr. Shirin Ebadi ontving in 2003 als eerste Iraanse en als eerste moslimvrouw de Nobelprijs voor de Vrede. Vorige maand werd haar door de Universiteit Gent de Amnesty International Leerstoel toegekend. Bij die gelegenheid gaf ze in haar moedertaal, het Perzisch, een lezing met de titel 'De strijd van vrouwen voor gelijkheid, mensenrechten en democratie'. TVcN-Presence had de eer de congrestolk voor deze gebeurtenis te leveren: Maryam Abdi. Dit is zo'n tolkopdracht die je niet snel zult vergeten, en we waren benieuwd naar de ervaring van de tolk. Daarom spraken we met Maryam af voor een kop koffie en een gesprek.

Lees verder

KTO Klant tevredenheidsonderzoek april 2018

Begin april heb je het KTO 2018 van TVcN ontvangen via de mail. Zoals je gemerkt hebt, ziet de vragenlijst er anders uit dan de vorige keer. De tone of voice is minder formeel en het aantal vragen is bijna gehalveerd. Dit laatste zodat je minder tijd nodig hebt om het in te vullen. De invultijd is nu maximaal 5 minuten.

Lees verder

Tips voor handelsmissie in China

Op handelsmissie naar China? Elk land heeft zijn eigen cultuur en gebruiken, dat geldt ook voor het zakenleven. Voor iedereen die de Chinese cultuur en gebruiken nog niet helemaal onder de knie heeft, geven we een paar handige tips die helpen naar zakelijk succes.

Lees verder

Deel deze nieuwsbrief

Volg ons op