Digitale tolkbriefjes

Sinds 1 januari 2017 is TVcN volledige overgestapt naar het digitaal aftekenen van persoonlijke tolkdiensten middels de tolk app. Het papieren tolkbriefje is hiermee definitief komen te vervallen. Elke TVcN tolk maakt nu gebruik van deze app via een smartphone of tablet. Dit heeft voor u enkel voordelen!

Om te beginnen is de tolk app vele malen efficiƫnter omdat alle administratieve processen direct worden gedigitaliseerd. Zo hebt u binnen Tasnet veel sneller een overzicht van de door u afgenomen tolkdiensten. Daarnaast is de app minder foutgevoelig. U ziet direct alle gegevens over de tolkdienst en accordeert zodra u hebt gecheckt of alle informatie klopt. U hebt dus zowel via de app als via Tasnet snel overzicht over de afgenomen tolkdiensten en door deze automatisering kan facturatie zeer nauwkeurig plaatsvinden. Last but not least is de app milieuvriendelijk omdat er geen papier meer wordt gebruikt, en als een moderne organisatie doen wij er alles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten!

Indien u toch nog vragen hebt over het digitaal aftekenen, neem dan gerust contact met ons op via 088 - 255 52 22.

Social Media

Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen in uw branche met een link naar onze branche? Volg ons dan op Twitter, Facebook, LinkedIn en Pinterest. Wij bieden niet alleen actuele wetenswaardigheden, maar ook leuke (taal)feitjes.

        

Deel dit artikel: